web analytics
Title Image

47 Ronin

3

Soporífer blockbuster de manual amb samurais (mandra) i en Keanu Reeves (molta més mandra) aclaparant un protagonisme que cada cop li és més esquiu per la seva absoluta manca d’esma. Avorreix només de mirar-se’l. I mira que tinc paciència amb (quasi) tots els actors, però és que el tiu aquest, expressiu com una barra de ferro i tan carismàtic com un raspall de dents, em supera.

Però, tot i això, engegues la pel·lícula i vas per feina, esperant treure un mínim de profit dels focs d’artifici i les elaborades coreografies que normalment caracteritzen aquest tipus de superproduccions. Però, no senyors, malauradament, ni coreografies ni polles: molta imatge maca completament insubstancial i quatre efectes per ordinador més que vistos. Ni en Keanu ni el seu doble han suat gota en les poques i difuses escenes d’acció. Fins i tot la banda sonora acaba per empipar, per recurrent i avorrida tota ella, de manual usat i desgastat fins la sacietat, com una revista porno dins uns lavabos públics.

He anat a l’IMDB per mirar què més se li atribueix al director d’aquest despropòsit (per tal d’evitar-ho fortament). El tal Carl Rinsch sembla que no hagi fet gaire bé res més que aquesta superproducció i un parell de curts. I em pregunto: a veure, cóm collons funciona això? Una productora com Universal Pictures posa 175.000.000$ al servei d’un autèntic desconegut per rodar un remake de la coneguda història i espera que funcioni perquè sí? Però, ens em tornat bojos o què?

No Comments

Post a Comment