web analytics
Title Image

Afflicted

5

Comences a veure la pel·lícula i només tens un títol (Afflicted) i aquest cartell (mira a sobre aquestes línies… Sí, aquest). Afligit i amb el crani obert. Xungo. Mola! Llavors et surten un parell d’universitaris fent el burro i explicant el tros de viatge que estan preparant per Europa, i com pensen documentar-ho ab-so-lu-ta-ment tot. Found foutage. Merda!

Vint minuts desprès i la trama pinta més a comèdia americana que a pel·lícula de terror, ni bona ni dolenta. És tanta la sensació d’equívoc que fins i tot vaig haver de revisar a IMDB que no estava mirant el que no tocava. Però no: es tracta d’un enlairament lent, introducció feixuga i innecessària en la que no passa ab-so-lu-ta-ment res. Això sí: segueixen explicant com s’ho fan per gravar-ho ab-so-lu-ta-ment tot… Que sí, maco, que sí, però o comences a arrencar caps a queixalades o tanco la barraca!

Quan per fi es decideixen a anar per feina i l’afligit deixa d’estar (només) afligit, entens a Sant de què tanta comèdia amb la càmera. Sí, cert: se’n deriven algunes seqüències prou interessants; però, no, mentida: segueixen fent trampa amb el found foutage (de merda) i l’ús de les càmeres.

Tu, nano, a la propera menys llepar càmera i més treballar!

Tags:
No Comments

Post a Comment