web analytics
After Earth
mirem pel·lícules. bevem cervesa. parlem de cinema. bevem més cervesa. mirem més pel·lícules
cinema, pel·lícules, terror, ciència-ficció, sci-fi, horror, cine, fantasia
30
post-template-default,single,single-post,postid-30,single-format-standard,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Title Image

After Earth

3

Dues de les rutilants estrelles del món del Cine confabulen en aquesta cinta de ciència ficció per treure un xic més de lluïssor a les seves respectives carreres. D’una banda, tenim l’irregular escriptor i director Night Shyamalan, que torna a produir una cinta extremadament planera i comercial, predictible com una suma de números enters i tan plena de convencionalismes que avorreix des del primer minut. Film de manual que reitera la naturalesa esquiva del talent d’aquest productor indi: ara hi és (Devil), ara no (The Last Airbender).

De l’altra banda, la lluïssor més aviat insuflada del jove actor Jaden Smith, el fill d’en Will Smith, que hom diria que només brilla perquè el seu pare així ho vol. La consagració del fill a seguir els passos del pare no sembla ser menys impostada a la realitat que en el món de ficció on es situen els fets. Si bé el pare mai ha estat un actoràs de treure’s el barret, se li ha de reconèixer una certa naturalitat innata i gràcia davant la càmera. Tots el recordem a The Fresh Prince of Bel-Air, marcant una època i tota una generació. El nano, decididament no.

Danger is real. Fear is a choice. Aquest és el nivell.

1 Comment

Post a Comment