web analytics
Title Image

Alien Raiders

3

Tot i no ser del tot original, es tracta d’una història prou engrescadora. Sempre ho és, de fet, quan es tracta de descobrir qui és el bitxo mortal, versió del típic tòpic d’endevinar l’assassí abans de que ens mati a tots. A falta de majordoms, bons són els aliens capaços de disfressar-se de persones, oi?

També, està força ben ambientada. Un supermercat tancat, un grup d’ostatges ben compensat, i un grup d’atacants fortament armats i organitzats. Un atracament que no l’és pas. Una espècie de mèdium guerxo buscant quelcom als ulls de la gent. Una doctora fent autòpsies als cadàvers. Sí, eh? Oi que promet?

(Molt) Desafortunadament, el director juga (molt) brut amb les deficiències del guió i als efectes especials i, és clar, un acaba amb una emprenyada de tres parells de collons. Perquè, a veure col·lega, si tens cinc putos ostatges i un fot el camp, cóm collons no te n’adones al primer cop d’ull? I, en aquesta línia: mitja dotzena de polis armats i a punt per disparar tenen un monstre mosntruós al davant i on fire, a un parell de metres si arriba, i ni un de sol dispara la seva arma? Això només passa a les pel·lícules (dolentes). I, respecte als efectes especials, maco, si no els tens, o no són prou bons, deixa que voli la imaginació. Però no sacsegis la càmera com si t’estigués donant un atac epilèptic, que no enganyes a ningú, tros d’animal de granja!

Tags:
No Comments

Post a Comment