web analytics
Title Image

Blood: The Last Vampire

5

Blood: The Last Vampire és la recreació americana de l’obra d’animació japonesa homònima. Saya, la vampir que desbudella vampirs al més pur estil Blade, es troba al Japó, poc desprès de la 2ª Guerra Mundial. Forma part d’una associació governamental secreta (?) per trobar i eliminar altres vampirs. Ella se’ls carrega i els altres, els americans (?), netegen el sarau i l’alimenten perquè no hagi de matar humans, que això està molt mal vist.

Però la noia no és feliç, no. És molt avorrit això d’esquarterar vampirs amb una katana (longitud estàndard, compte, no XXL com als còmics). La rutina, ja se sap. A més, els bitxos aquests no tenen gràcia, ni talent, i fan pudor (imagino). Ella vol fer-se EL vampir, que no és un vampir si no una dimoni que rebenta caps amb el dit petit, del que es dedueix que ha de ser molt poderós i tal…

I, a tot plegat, què ens emportem? Doncs, trepidants escenes d’acció, prou ben aconseguides, i una imatge més que correcta. I la resta? La resta, millor deixar-ho estar.

No Comments

Post a Comment