web analytics
Title Image

bottom10juan2015

AchtungAchtung! El 2015 ha estat un veritable annus horbilis pel cinema en general, la seva vessant fantàstica en particular. Així que us recomano ser extra-curosos a l’hora de triar un títol pel seu visionat. Ofereixo aquí un petit consell, d’aficionat a aficionat: prendre’s molèstia de cercar ressenyes al KKB, o de googlejar una pel·lícula abans de posar-se-la. Si als deu minuts de metratge observes qualsevol d’aquests símptomes, diàlegs amateur, un guió ple de tòpics, un cameo d’en Larry Fessenden o en Nicolas Cage fent de protagonista, si et plau, no dubtis en desistir del visionat im-me-dia-ta-ment. Si el film en qüestió porta l’etiqueta odi o avorriment a la seva corresponent ressenya, o es troba dins algun dels nostres bottom 10 defugiu-ne com ànima que porta el diable. A continuació enumero els meus deu pitjors films de l’any, i tot i que n’hi ha infinitat més esperant l’espectador incaut i mal informat. Sort, companys!

awaken

Amateur i horrible, protagonitzada, a més a més, per un Edward Furlong gros, deforme i amb aspecte d’estar podrint-se en vida a poc a poc.

harbinger down

La merda més grossa on ha treballat en Lance Henriksen aquest any (hi ha competència) i la pitjor pel·lícula amb monstre del 2015 per golejada.

pod

Si seguim els cameos d’en Larry Fessenden d’aquest 2015, farem un petit però intens recorregut pel pitjor del cinema de terror independent ianqui. No falla.

terminator genisys

Un manual pràctic de com desaprofitar una franquícia interessant comptant, a sobre, amb el seu protagonista original i després d’intentar amortitzar l’operació mitjançant una aclaparadora campanya publicitària.

crimson peak

Un Rebecca sense en Hitchcock i amb milions de dòlars invertits en col·laboradors de gran categoria per amagar que el guió i la direcció són un autèntic munt merda.

the visit

Un altre desastre inclassificable d’en Shyamalam, entre el terror d’ensurts, la comèdia involuntària i la fantasia sense imaginació. Molt ben dirigida, això sí.

hellions

Moltes pel·lícules han intentat treure profit del Halloween d’aquest any sense aconseguir-ho. Ben bé totes eren, o bé dolentes, o bé molt dolentes. Aquesta és endemés molt avorrida i totalment absurda.

wrecker

Un Duel sense l’Spielberg, un Thelma & Louise sense l’Scott, sense pressupost, sense tensió, sense ritme, sense calces.

the mind's eye

Si Scanners estigués escrita i dirigida per un munt de merda estràbic amb gorra i masclet, en comptes de per a en David Cronenberg, el resultat seria força semblant a aquesta aberració.

regression

El malbaratament de cel·luloide de l’any, mal feta, avorrida, artificial i estúpida. L’Amenabar enfonsa a les clavegueres la seva mediocre carrera professional, bastida a base de “préstecs” creatius. Esperem que es quedi allà uns altres 14 anys.

No Comments

Post a Comment