web analytics
Title Image

Cold in July

6

En Michael C. Hall reprèn la feina desprès d’una darrera (i no gaire reeixida) temporada com a Dexter, l’impàvid investigador forense addicte a l’homicidi. A les ordres d’en Jim Mickle (Stake Land, We Are What We Are, Mulberry St), contextualitza en Richard, un anodí pare de família que esdevé víctima i responsable últim d’un terrible incident a casa seva. Descobreix en aquell precís instant un tipus d’emoció amb la que no està familiaritzat, i coneix l’home ideal per tal de… donar-li sortida.

Correctament narrada i filmada, la darrera d’en Mickle resulta un entretingut thriller on els entesos i malentesos condueixen la vida de criminals convençuts de ser-ho (o voler-ho ser). A aquest cantó d’una moralitat difusa, se solucionen les diferències a trets i s’agafa el toro per les banyes. A aquest cantó, qui la fa, la paga.

Llàstima de la cadència precipitada, hom diria atropellada, de la darrera part del metratge. Un cop enllestida la trama, un cop presentat, format i consolidat el trio protagonista, hagués estat bé que els personatges juguessin les seves cartes una mica més… i millor.

Tags:
No Comments

Post a Comment