web analytics
Title Image

Dai Juk Hei Kek (Vulgaria)

Dai Juk Hei Kek (Vulgaria)

Tota la humanitat provenim del mateix acte. Fa milers, potser milions d’anys, un homínid es va entrebancar i va caure. Un o potser tota la resta d’homínids que l’envoltaven es fan fotre a riure. Just llavors va sonar el Zarathustra i es va anomenar a aquest moment “l’alba de la humanitat”. Més endavant arribaren els pastissos a la cara i els cops d’escala o de tauló. Més enllà d’aquests actes fundacionals crec que és bastant acurat fer notar que diferents cultures tenen diferents conceptes d’allò que fa riure. Vulgaria resulta l’enèssima constatació d’aquest fet.

Un productor hongkonguès de pel·lícules de categoria III explicant experiències a uns estudiants universitaris pot ser una gran font d’històries. La història de com anant borratxo es va comprometre a filmar una nova versió d’una pel·lícula eròtica clàssica pot ser una bona font de gags. L’humor hongkonguès pot ser… bé, deixem-ho així.

Fluctuacions majúscules, bromes cutres, molts episodis inconclusos i encara més referències sexuals fàcils omplen tres quarts de la pel·lícula, de la qual n’acaba quedant poc més que la primera menció cinematogràfica que em consta de la llegenda urbana de com de plaent és el sexe oral acompanyat de petazetas. Les mules o els jocs de wii de fotre palles sempre poden esperar. Total, tampoc evolucionarem.

No Comments

Post a Comment