web analytics
Deadgirl
mirem pel·lícules. bevem cervesa. parlem de cinema. bevem més cervesa. mirem més pel·lícules
cinema, pel·lícules, terror, ciència-ficció, sci-fi, horror, cine, fantasia
23965
post-template-default,single,single-post,postid-23965,single-format-standard,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Title Image

Deadgirl

4

Ah, l’adolescència! Quina entranyable i turbulenta etapa de la vida! La innocència lluitant desesperada, defensant-se de l’atac brutal de les hormones. Una lluita dispar i impossible contra la Natura i la corrupció del temps. L’àngel i el dimoni. El nen contra… el monstre.

I, és clar, si guanya el monstre, doncs passa que, si trobes una noia indefensa, nua i fortament emmanillada a, posem per cas, un manicomi abandonat, la converteixes, sense dubtar-ho gaire (per no dir gens), en la teva esclava sexual. És més: si per aquelles casualitats de la vida (completament aleatòries i atzaroses, compte) descobreixes que la mateixa (la noia) NO pot morir, ostres, nano, doncs molt millor encara, on vas a parar! Emmanillada, sol·lícita (menys la part de la boca: compte que mossega!) i immortal! Un parell o tres de forats addicionals (ufff!) i ja podem muntar una autèntica festassa amb els amics de l’insti! Sí o sí!? Val. No.

Tags:
No Comments

Post a Comment