web analytics
Dr. Who and the Daleks
mirem pel·lícules. bevem cervesa. parlem de cinema. bevem més cervesa. mirem més pel·lícules
cinema, pel·lícules, terror, ciència-ficció, sci-fi, horror, cine, fantasia
25282
post-template-default,single,single-post,postid-25282,single-format-standard,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Title Image

Dr. Who and the Daleks

2

Val. O sigui, ho sento. Ja sé que les aventures i desventures del Dr. Who són objecte de culte arreu del món, i que molt probablement no hauria d’haver engaltat aquesta pel·lícula en fred, sense conèixer millor el tros de sèrie que hi ha al darrera, la més llarga i reeixida dins la ciència ficció segons diuen. Però així ha estat, i així he quedat: avorrit i perplex, incapaç d’acceptar, assimilar o entendre el que m’explicava aquesta acolorida pel·lícula dels anys 60.

Ni suspensió voluntària de la incredulitat ni hòsties: els decorats de cartró, lo naïf dels personatges, la impossible supremacia dels Daleks, rematadament limitats com estan el pobres, i la manca de coherència en pràcticament tots els aspectes de la història m’han fregit. K.O. tècnic des del primer minut. I no em sortiu ara amb allò de que parlem d’un tiu que viatja en el temps dins una cabina de telèfon, que això ja ho sé, veig i compro. Ara, que no em venguin teletubbies en forma de pel·lícula de ciència ficció, per molt barata, anglesa, de conya, de culte i patillera que aquesta sigui, que no, que no compro.

No Comments

Post a Comment