web analytics
Title Image

Exit Humanity

3

Mentre espero que treguin més capítols de The Walking Dead, vaig enganyant la gana de zombies amb el que trobo. Per cert, sobre The Walking Dead, no us deixeu entabanar: en aquest cas (i tan de bo que serveixi de precedent), la sèrie és millor que el còmic. En la seva adaptació a la pantalla petita, la història ha guanyat notablement en coherència i els personatges tenen més profunditat. Més important encara: ara els protagonistes són les persones, no pas els zombies.

Però bé, al que anàvem: Exit Humanity col·loca zombies a la època Victoriana, a Amèrica, poc desprès de la Guerra de Secessió. Tot i així, la història és la de sempre, canviant edificis per boscos i barraques: al protagonista se li mengen la família i, sense motius per fer-ho, el paio s’entesta en desplaçar-se i sobreviure. Pel camí troba companys de viatge i algun que altre enemic, a part de molts morts vivents.

El més curiós de la cinta és el xocant contrast entre una imatge i ambientació prou aconseguides amb aquest guió i banda sonora com de telefilm a Tele 5 dissabte per la tarda. I, a sobre, la puta veu en off (els pensaments del protagonista), que es dedica a fer reflexions morals i filosòfiques que fàcilment et poden posar de volta i mitja si tens… un d’aquells dies.

A prendre pel cul, John Geddes. Ni per treure la gana!

“This is not a movie, but a piece of cinema” (Fangoria). Els meus collons.

Tags:
1 Comment

Post a Comment