web analytics
Title Image

Ghosts of Mars

4

La polla d’en John Carpenter (Hola polla d’en John Carpenter!) va voler fer una pel·lícula d’acció amb trets i fletxes i hòsties, moltes hòsties; i explosions i carreres. La polla d’en John Carpenter va voler fer un western dels de-tota-la-vida, però amb ambientació futurista i marcians i troglodites. I la va fer.

POLLA D’EN JOHN CARPENTER (1998) – I els indis seran… els indis seran (va, polla d’en John Carpenter, pensa, què seran els indis?)… Els indis seran uns troglodites amb molta mala hòstia infectats i/o posseïts per un virus i/o fantasma marcià que els fa ser, d’això, indis troglodites amb ganes de tallar caps. I els cowboys, uix, els cowboys… Els cowboys seran una coalició maca entre agents de la llei i bandits intergalàctics sense escrúpols però amb un gran cor. Sí, això, cor, que això agrada molt. I al mig del sarau hi posaré una tia rosa espatarrant que ja me la tinc tota pensada. I em sua molt i molt fort la jo mateixa que no tingui gràcia ni sàpiga actuar ni moure’s ni fotre cops de puny: està bona i punt, que això agrada molt. I per compensar la seva manca d’aptituds guerrilleres posarem dos paios ben musculats que facin el fet, com, per exemple, l’Ice Cube i en Jason Statham, que per alguna raó sóc la polla d’en John Carpenter i em sobren els milions. I ho mullarem tot amb heavy metal dels 80’s, d’aquell que a mi tant m’agrada. I explosions, oitant! Moltes explosions. I una científic. I decorats vermells, que per alguna raó estarem a Mart. Ja veuràs, ja, quin tros de pel·lícula que faré.

I per la falta d’esma dels actors (que sí, que gaire bons no són, però també és cert que els he vist més convincents) em fa l’efecte que no sóc l’únic que s’ha avorrit fortament amb aquest sidral marcià. En la meva humil opinió, la polla d’en John Carpenter resulta no ser gaire bon director de cine. Potser amb més birra…

No Comments

Post a Comment