web analytics
Title Image

Magic Magic

5

La bogeria i la successió de fenòmens que poden conduir una persona cap aquest terreny pantanós és un tema que s’ha tocat milers de vegades al món del cine. No en va, perdre la salut mental de forma esporàdica, més que no pas fer-ho com a conseqüència de l’edat i la senilitat, quan tenim una explicació plausible i suficient, acollona fort. Per esmentar un títol en la línia del que ens ocupa, i tot i les fragants diferències: Take Shelter.

Si una cosa empipa en Pere més que l’actitud aigualida dels hippies aquesta seria potser la falsa pretesa consistència dels esnobs. I si una pel·lícula parla del viatge que un grupet de joves pijos fa pel sud de Xile i hi afegeix a sobre un xic de xamanisme pel mig (que també posa molt de mala llet el meu bon amic) llavors és probable que el darrer no vegi més enllà.

I el que al meu parer en Pere hauria deixat de veure en aquest drama seria el notable seguiment de la deriva d’una adolescent mentalment inestable cap els límits de la seva salut mental, absurda però inexorablement, empesa pels innocus i desafortunats esdeveniments que se succeeixen al seu voltant, en un marc que li és estrany.

Això sí, per desafortunat, el títol: Magic Magic? De què?

Tags:
No Comments

Post a Comment