web analytics
Title Image

Men In Black 3

6

No malinterpreteu el que estic a punt de dir, però en Barry Sonnenfeld és un paio interessant. A veure si ens entenem. En vint anys de carrera encara és hora que aconsegueixi fer una pel·lícula inqüestionablement ben trenada, i a aquestes altures difícilment mai l’aconseguirà, però el que resulta del tot indiscutible és que sap revestir tot el que toca d’una aura peculiar. I dic peculiar per no entrar en valoracions.

No es pot negar que tot i el convencionalisme imperant i la poca ànima de pel·lícules com The Addams Family, Wild Wild West o Men in Black, en totes elles es pot dir clarament que han sigut parides per ell. La trilogia Men in Black ha acabat resultant la seva aportació més exitosa, amb una barreja simple però competent de ciència ficció lleugera i comèdia simplista, resulten un exemple clàssic de com amb un embolcall ben bonic a vegades n’hi ha prou per vendre’ns una llaminadura. Si el caramel és dolç ens el menjaríem igualment, però si mentrestant ens distreuen amb el paper encara el gaudirem més.

No sé què polles he dit però no em feu cas. Mireu Men in Black 3. No és gran cosa, però és completament transparent en les seves capacitats i intencions, de manera que l’única possibilitat és sortir-ne satisfet. Què més voleu, criatures? Homenatges als extraterrestres del cinema dels cinquanta?

No Comments

Post a Comment