web analytics
O Som Ao Redor (Sons de Barri)
mirem pel·lícules. bevem cervesa. parlem de cinema. bevem més cervesa. mirem més pel·lícules
cinema, pel·lícules, terror, ciència-ficció, sci-fi, horror, cine, fantasia
22956
post-template-default,single,single-post,postid-22956,single-format-standard,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Title Image

O Som Ao Redor (Sons de Barri)

O Som Ao Redor (Sons de Barri)

Cada barri té uns sons propis i uns sons compartits amb tots els barris que puguin rebre aquest nom. Trànsit, nens jugant, senyores fent petar la xerrada als balcons, gossos bordant i potser algun tret. O Som Ao Redor s’inicia de manera excepcional amb un recorregut d’aparença aleatòria per aquests sons de barri, marcant bé la doble línia que seguirà a partir de llavors.

El retrat proper de la vida d’un promotor immobiliari benestant es va intercalant amb el d’una dona de classe mitjana-baixa, connectades de manera completament tangencial pel barri, del qual podem així tenir-ne dues visions potser no oposades però sí polaritzades. Dues realitats que perceben de maneres diferents problemes com la inseguretat o l’eterna separació de classes.

Tot i que el ritme no arriba mai a quallar del tot i que els conflictes que s’insinuen mai arriben a materialitzar-se de manera satisfactòria, O Som Ao Redor aconsegueix trenar un reguitzell d’estampes costumistes planeres només en aparença i que ens fan pensar que només amb una mica més de cocció hauria pogut explotar tot el que ens fa creure que pot donar.

No Comments

Post a Comment