web analytics
One Point O
mirem pel·lícules. bevem cervesa. parlem de cinema. bevem més cervesa. mirem més pel·lícules
cinema, pel·lícules, terror, ciència-ficció, sci-fi, horror, cine, fantasia
23364
post-template-default,single,single-post,postid-23364,single-format-standard,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Title Image

One Point O

One Point O

Com en qualsevol altre col·lectiu professional, a la primera pel·lícula de qualsevol director no se li pot exigir que sigui una obra mestra perfecta, però sí queli podem exigir ganes, rigor, professionalitat i personalitat. One Point O ens dóna tot això i més encara, al voltant d’una història ben construïda i que dóna peu a discussions i interpretacions, evitant així ser un producte de consum simple. Consum. Publicitat i modificació del comportament. Sistemes informàtics i virus. Com la tecnologia ens afecta de manera cada vegada més directa i per tant més perillosa. Consum.

Amb molts primers plans i la fotografia molt saturada, amb unes imatges molt en sintonia amb el seu títol alternatiu (Paranoia 1.0), One Point O se centra en un informàtic a qui els superiors li reclamen una feina que no té a punt. Mentre la pressió laboral va augmentant comença a rebre paquets buits i el propietari del pis on viu amenaça amb fotre’l fora. La història se situa en un futur proper i realitza una notable construcció de l’ambientació, tot i la utilització excessiva de convencionalismes.

Tot i la manca de fluïdesa narrativa, que acaben convertint la pel·lícula en un conglomerat d’escenes excel·lents amb un ciment insatisfactori, tant l’ambientació i atmosfera creades com tots els actors implicats aconsegueixen crear una pel·lícula estimable i que ja de bon començament era cridada a ser de culte, tot i que sembla haver-se oblidat ràpidament.

No Comments

Post a Comment