web analytics
 

Orca

5

Dos anys desprès de la magnífica Jaws, un tal Michael Anderson (Logan’s Run) va voler aprofitar l’estela de la darrera i, copiant el model i ajudat per l’estrellat creixent d’un convincent Richard Harris (convincent ell, no pas el seu personatge), la Charlotte Rampling, i una joveníssima i divina Bo Derek, va dirigir aquesta producció on el monstre marí que li té jurada a un capità de vaixell és una orca, en comptes d’un tauró.

Ni molt menys tan ben lligada com la primera (sobretot en la seva forçada recta final), el producte no queda gens ben parat de la inevitable comparació ociosa amb el seu predecessor, comparació que ella mateixa, la pel·lícula, s’ha guanyat amb premeditació i traïdoria. I això que, com insinuen reiteradament al principi de la cinta, l’orca és més intel·ligent i pot ser més letal que qualsevol tauró del món mundial. Malaguanyada, doncs!

Tags:
1 Comment
  • Red Sonja - Kuu!

    27 de novembre de 2013 at 13:50 Respon

    […] si parlem de semblances sospitoses i comparacions desafortunades, Red Sonja pateix, com l’anterior, la trampa que ella mateixa s’ha creat: no surt gens ben parada de la comparació inevitable amb […]

Post a Comment