web analytics
Title Image

Passion

Passion

En Brian de Palma és un dels noms majúsculs del thriller, inqüestionable quan es trobava en forma i sempre interessant. Ara, quan coincidint amb la vellesa arriba a un dels punts més baixos de la seva carrera, sembla voler mirar enrere una darrera vegada i de manera infructuosa cap a la seva època d’esplendor.

L’empremta i l’elegància del millor de Palma és evident a Passion des del primer fotograma. Un inici meravellós ens recorda amb nostàlgia els seus thrillers dels anys setanta i vuitanta, posant-nos així amb crueltat la mel als llavis. Una mel que es va aigualint a mesura que ens anem submergint a les profunditats de les relacions d’enveja i atraccció conduïdes de manera implacable per l’homoeròtica del poder.

Unes interpretacions notables no aconsegueixen dotar de profunditat uns personatges reciclats d’una pel·lícula francesa que, una vegada vista Passion, no em veig especialment decantat a investigar a la cerca d’un culpable en la perpretació d’una història que en cap moment m’ha arribat a interessar.

Tags:
No Comments

Post a Comment