web analytics
Proxy
mirem pel·lícules. bevem cervesa. parlem de cinema. bevem més cervesa. mirem més pel·lícules
cinema, pel·lícules, terror, ciència-ficció, sci-fi, horror, cine, fantasia
25665
post-template-default,single,single-post,postid-25665,single-format-standard,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Title Image

Proxy

7

Per una vegada i sense que serveixi de precedent, apunto a continuació la sinopsi de Proxy que algun il·luminat ha escrit per l’IMDB: “La vida de tres pares que han de compartir la pèrdua d’un fill. Els motius no són el que semblen i el seny escasseja en aquest thriller”. El seny escasseja en aquest thriller. Gran, molt gran.

Bé, certament la sinopsi aquesta no diu cap mentida, tot i que s’allunya prou de la realitat. Suposo que, quan et dediques a veure pel·lis i escriure sinopsis com aquesta de forma sistemàtica, l’únic que et preocupa (si és que res ho fa) és rebentar-li la pel·li a l’usuari. Ras i curt, i sense donar gaires pistes, que per això ja està el tràiler.

Jo tampoc m’hi endinsaré gaire, tot i que ganes no me’n falten. La recomano, sense cap mena de dubte, com a mínim per dues de les seves seqüències, del millor i més brutal que he vist darrerament. En certa manera, jo hagués començat i acabat la pel·lícula amb aquests dos clímax, construint un cercle argumental quasi perfecte d’insanitat, dolor i drama. El director, un tal Zack Parker al que seguirem atentament per veure si acaba de madurar com a cineasta, va voler allargar-la fins les dues hores en el que, sense ser catastròfic, no deixa de ser un pèl recargolat.

Una pel·li, dues històries i molt poc seny, com deia l’altre.

Tags:
No Comments

Post a Comment