web analytics
Title Image

Resolution

5

S’obre el teló. En Michael pren la resolució de desintoxicar el seu millor amic, un drogoaddicte nihilista i depressiu. Per fer-ho, no se li acudeix res més que emmanillar-lo i vetllar-lo al forat on para, una barraca okupada al bell mig del bosc. Com que vetllar l’amic yonqui no resulta gaire entretingut, en Michael es dedicarà a xafardejar les escombraries que abunden per la zona. No trigarà a trobar cosetes… inquietants…

Original proposta que combina dins un plantejament certament interessant elements d’horror i una deriva que, sense ser espectacular, resulta prou entretinguda. Una mica com a The Blair Witch Project (però sense abusar del found foutage), s’utilitza amb força traça un escenari completament anodí i el gruix de l’acció es desenvolupa a plena llum del dia. Els elements que donen peu a una certa angoixa resulten, de fet, prou innocus: és a través dels personatges i la seva paranoia que se’n magnifica el rerefons conceptual i el potencial perill implícit.

I així, poc a poc, va filant una història que, si bé podria haver tret una mica més de suc del seu plantejament inicial, o haver estat un xic més consistent a la seva recta final, no està gens malament per un director i guionista novell.

Tags:
No Comments

Post a Comment