web analytics
Title Image

Rupan sansei (Lupin III)

3

Vaja! Aquesta pinta bé! Estrenada a Sitges, basada en la sèrie de manga i dirigida per… (redoblament de tambors)… en Ryûhei Kitamura!

Fantàstic, fantàstic! Un gran bol de crispetes, cervesa molt freda i un sofà tovet. Fico el DVD, li dono al play i… Genial! Una història de lladres a la japonesa. Personatges tipus manga per adolescents (shonen manga), colorit kitsch i velocitat crispetera màxima. Encara que, ui, massa velocitat en el muntatge de les baralles! Collons, si es mengen la meitat de l’acció llevant fotogrames! I aquests angles de càmera a l’estil Michael Bay… Bé, no passa res, ho deixarem passar… Kitamura, ànims! Estem amb tu!

Un moment, un moment. Què és aquesta música!? Sembla com de pel·lícula porno! No, no, és acid jazz d’ascensor! Aargh! Seran els veïns? Ve de la pel·lícula? No pot ser, si estan al bell mig d’un diàleg! En fi, la puc posar en pausa, per estar-ne segur… Ostres! Ja no sona! A veure, avançaré cap a la següent escena per si s’acaba… play. Merda! Segueix aquí! I a la següent! I la següent, i la següent de la següent! Aquesta horrible musiqueta sona tota l’estona!!

Calma, calma, vaig a portar el DVD a l’ordinador a veure si és que el meu reproductor de sobretaula s’ha trencat… Vaja, doncs no, es segueix escoltant! Em cago en tot ja!! A quin cony d’incapaç se li pot haver ocorregut posar la mateixa puta música insubstancial durant tot el metratge!? En fi, bescanviarem la cervesa i les crispetes per un ibuprofè i… play.

Pufff… No puc suportar ni un minut més la música aquesta! M’està trepanant l’encèfal!! Si, les aventuretes d’en Lupin no estan pas malament. Potser un xic infantils. Però el jazz de supermercat aquest és insofrible! No puc més! Apa! A prendre pel cul, el DVD de Lupin III per la finestra, a veure si encerto una gavina gironina! Kitamura, amic, quina cagarada més grossa! Millor m’oblido que això va ocórrer mai i rememoro els millors moments de Versus i…

La meva consciència, una estona després: Què has fet infeliç!? Has llançat el DVD del videoclub per la finestra!! Això és sanció segura! Talòs! Taujà! Pertorbat! Tros d’ase!!

No Comments

Post a Comment