web analytics
Title Image

Serbuan Maut (The Raid – Redemption)

6

Pels seguidors incondicionals de les sèries i pel·lícules protagonitzades per Bruce Lee, Chuck Norris, Steven Seagal i succedanis més o (encara) menys agraciats, i de tots els guions, haguts i per haver, que brandeixen qualsevol excusa per oferir hòsties com pans, recomanem aquesta pel·lícula d’acció filmada (i prou bé, sigui dit de pas) a Indonèsia.

Més encara si sou dels que penseu que un bon cop de puny ha de fer saltar dents, quantes més millor, i que, havent-hi pistoles, per què cremar-se els artells, eh?

No, no: aquí no s’estan pas d’hòsties i, per cada hòstia, hi ha, mínim, una dotzena de bales. I hi ha moltes hòsties. Moltes. I moltes bales. Moltes. I molta sang. Molta. I molta mala llet. Molta.

Es tracta, de fet, del mateix que hem vist abans amb la xinesa Yip Man, però diferent. Més cruenta i més efectista. La mateixa abundant dosi de violentes coreografies, però amb sang i espectaculars morts (menció especial per la divertida decapitació d’un bel·ligerant secundari). Poc, molt poc argument, i agafat aquest amb pinces (encara no m’ha quedat clar sota quin pretext el grupet de polis s’enfila a l’edifici cardinal de l’hampa indonèsia…). I acció, és clar. Molta acció. Molta. I moltes bales. Moltes. I molta sang. Molta. I…

No Comments

Post a Comment