web analytics
Title Image

Smaug Kino Bar 01

Smaug Kino Bar 01

Durant onze setmanes repartides en dues tandes, des de Kuu! vam convertir la Taverna de Smaug de Banyoles en la Taverna Kuu!ltural. El protocol era sempre el mateix. Un tema tangencialment vertebrador, quatre pel·lícules i una votació oberta de la qual en sortia la que es projectaria.

Un dels dimecres que van quedar al tinter va ser el Dimecres de Sant Jordi. Aprofitant que aquest any Sant Jordi és precisament un dimecres no ens en podíem estar i, encara que inicialment sigui de manera puntual, recuperem els vespres de dimecres per convertir la taverna en l’Smaug Kino Bar.

Som-hi? Ja sabeu com funciona, això.
Smaug Kino Bar - Dimecres de Sant Jordi
Sen to Chihiro no Kamikakushi (El Viatge de Chihiro)
El cinema d’animació ha hagut de veure gairebé sempre com el cinema de veritat el mirava per sobre de l’espatlla. Afortunadament, des de fa uns anys això està canviant gràcies a la feina de gent com Pixar o Ghibli. En això hi va tenir un paper rellevant la Chihiro, protagonista d’aquesta obra mestra inqüestionable.

How to Train your Dragon
Jo de petit volia tenir un naranjito. Suposo que un drac també hauria fet el fet, però no em vull imaginar la mandra que m’hauria fet, entrenar-lo. Fer que no es pixi als racons, que doni la pota i que escupi napalm sobre el gos torracollons del veí del tercer segona.

Dragonball Evolution
Ho he explicat moltes vegades, ja no ve d’una més. Quan es va estrenar aquest engendre vaig aconseguir de manera bastant picaresca una vintena d’invitacions per la preestrena. Les vaig repartir entre amics i companys. I vaig emigrar a Madrid durant tres mesos. Quan vaig tornar encara no els havia passat l’emprenyada.

Reign of Fire
Una de les sensacions més estranyes que provoca el cinema és el fenomen de la guilty pleasure, l’atracció culpable que se sent per pel·lícules que objectivament saps que en el millor dels casos no són gran cosa i que normalment són directament merda. El teu cervell intenta ocultar-ho per tots els mètodes possibles, però sempre se li acaba escapant algun crit de joia quan les mira. Foc! Dracs! Oh sí, nena!
[separator type=”simple”] Nosaltres ja hem fet la feina, ara us toca a vosaltres. Al grup de Facebook de la taverna podeu votar la vostra candidata preferida fins el dimarts a les nou en punt del vespre. Llavors anunciarem la vencedora, que serà projectada l’endemà dimecres, també a les nou en punt, a l’Smaug Kino Bar. Us hi esperem!
[separator type=”simple”] Per evitar que us perdeu:

Tags:
No Comments

Post a Comment