web analytics
Title Image

Smaug Kino Fight! s03e22

Com cada setmana des de l’estiu passat, aquest dijous a les nou en punt del vespre ens trobarem a la Taverna de Smaug de Banyoles per fer-hi una cervesa tot mirant una pel·lícula. Fins demà es pot votar (només de manera presencial) per una de les dues candidates proposades, i la que tingui més suports serà projectada.

Aquesta setmana proposem dues pel·lícules clàssiques de ciència-ficció.

the day the earth stood still

El plat volador d’en Klaatu, un extraterrestre humanoide, i el seu robot Gort aterra a Washington amb un missatge per a tots els líders mundials. La bel·ligerància dels terrícoles posarà en perill el futur de tot el planeta.

qui

Dirigida per en Robert Wise, qui més tard firmaria els musicals West Side Story (1961) i The Sound of Music (Somriures i Llàgrimes, 1965) abans de tornar a la ciència-ficció amb The Andromeda Strain (1971) o Star Trek: The Motion Picture (1979).

the quatermass xperiment

El coet amb la primera missió tripulada a l’espai torna amb només un dels tres astronautes que havien sortit. El supervivent inicia una lenta transformació en un organisme alienígena que posarà en perill tota la humanitat.

qui

Dirigida per en Val Guest per la Hammer adaptant un serial de la BBC. Dos anys després el mateix equip dirigiria la seqüela, Quatermass 2 (1957).

Tags:
No Comments

Post a Comment