web analytics
The Battery
mirem pel·lícules. bevem cervesa. parlem de cinema. bevem més cervesa. mirem més pel·lícules
cinema, pel·lícules, terror, ciència-ficció, sci-fi, horror, cine, fantasia
24288
post-template-default,single,single-post,postid-24288,single-format-standard,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Title Image

The Battery

6

Diuen que el pitjor i millor de nosaltres es posa de manifest sota les situacions límit. Sovint, les pel·lícules d’horror brandeixen aquesta màxima per investigar les reaccions dels personatges i les interaccions entre ells davant un perill comú. Per exemple, a Cube, la necessitat dels protagonistes d’avançar per un laberint ple de trampes convoca les maldats i talents de tots i cada un d’ells, abanderats de diferents sectors de la societat. A The Mist també, no és tan important el que amaga la boira fora, com la deriva dels fets i les actituds canviants del grup de persones que es veuen recloses, terroritzades, dins un supermercat.

Ara bé: res millor que una bona apocalipsi zombi per posar les coses magres de veritat. Els supervivents han d’afrontar i combatre la vida en mort dels éssers estimats, la solitud en companyia d’iguals convertits en monstres i la supervivència del més fort sota l’amenaça constant del que abans proporcionava una cert aixopluc: la multitud.

The Battery enfoca aquesta situació des de la perspectiva de dos joves, ja fets a la realitat que els ha tocat viure, com una estranya parella de conveniència, tan diferents en essència com en la seva forma de fer front a la situació. Els zombis i els altres (la resta de supervivents, que, bàsicament, no volen saber-ne res), hi són presents, però només com la pressió que els obliga a mantenir-se units i aïllats, sols, l’un amb l’altre, enyorant la vida que han deixat enrere i que no tornarà.

En definitiva, una interessant proposta, poc convencional però ben trobada i realitzada, que potser perd una mica el rumb més cap al final.

1 Comment

Post a Comment