web analytics
The Brood
mirem pel·lícules. bevem cervesa. parlem de cinema. bevem més cervesa. mirem més pel·lícules
cinema, pel·lícules, terror, ciència-ficció, sci-fi, horror, cine, fantasia
25379
post-template-default,single,single-post,postid-25379,single-format-standard,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Title Image

The Brood

5

Una de les primeres pel·lícules del mestre Cronenberg, The Brood (“La Ventrada” o “La Niuada”, tot i que a alguns països la van rebatejar com a “Cromosoma 3”, vagin vostès a saber a Sant de què), fa malabarismes entre el desenvolupament de dues línies argumentals: el guru psicòleg i la seva peculiar teràpia, la “psicoplasmosis” (?), i els nens lletjos assassins. Entre mig, el sofert pare i desgastat marit que se les ha de veure a venir per totes bandes. Però ell impertèrrit, eh? Ni es despentina el tiu mentre li maten uns quants coneguts, maltracten i segresten la filla, i ha de barallar-se a vida o mort amb nens deformes. Quin temple el nano!

Tot i que se m’ha fet una mica llarga i algunes sortides són un xic desafortunades, reconec que la gens evident relació entre els fets que se’ns mostren, i la mala llet i mal rotllo que destil·len els nens de llavi leporí enganxa més que suficient com per donar-li una oportunitat. Dues? No crec.

Tags:
No Comments

Post a Comment