web analytics
The Details
mirem pel·lícules. bevem cervesa. parlem de cinema. bevem més cervesa. mirem més pel·lícules
cinema, pel·lícules, terror, ciència-ficció, sci-fi, horror, cine, fantasia
25273
post-template-default,single,single-post,postid-25273,single-format-standard,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Title Image

The Details

6

Tenim una jove i maca parella americana benestant, amb una filla preciosa, casa, jardí i porxo. Perfectament perfectes. Una d’aquelles famílies que, encara no, però aviat, poden necessitar un Borgman a les seves vides, o un dels àngels d’en Pasolini. A falta d’aquests, un ós rentador funcionarà com a catalitzador del canvi, tan dolorós com necessari, lliurant-los de la farsa en la que s’ha convertit les seves idealitzades vides. Perquè, senyors, no són els detalls: és UN detall, molt a tenir en compte, i signe inequívoc i condicionant de tota la resta.

En Jacob Aaron Estes (Mean Creek) ens porta aquesta divertida història, una comèdia senzilla i entretinguda, rosa al principi, que vira abruptament al negre més cap al final. S’enfoca des de la perspectiva de l’home, el sofert titella de les seves pulsacions i l’implacable remordiment que l’atansa al declivi. El protagonista en qüestió, un convincent Tobey Maguire que flaqueja una mica a la part més dramàtica del seu personatge, recapitula els petits detalls quotidians que el faran creuar un malson personal, confabulats en forma d’una malvada bestiola de camp, una tòrrida i excèntrica veïna MILF, i un parell d’amics amb un peculiar sentit de la lleialtat.

Tags:
No Comments

Post a Comment