web analytics
Title Image

The Hobbit: The Desolation of Smaug

8

Passin i admirin l’incontestable poder dels diners. Passin i vegin l’acurada caracterització de tots i cadascun dels personatges, fins l’últim i més efímer dels secundaris perfectament maquillat i disfressat. Passin i al·lucinin amb l’excepcional detall d’uns escenaris impressionants, i l’admirable bellesa d’aquest país de fantasia que tant els agrada.

Passin, senyors, passin; endinsin-se en aquest món que hem recreat amb cura i tota mena de detalls (i molts tècnics i molts professionals) perquè vostès sentin que paga la pena gastar-se els diners que val anar al cine avui dia, que no se’n penedeixin pas, gens ni mica, d’haver-ho fet; perquè anar al cine recuperi el sentit, l’essència d’una experiència que no pot ser reproduïda a casa.

Passin, senyors, passin, que tenim la clau, i tenim el mitjà, amb aquest 3D d’alta velocitat tan fabulós que la tecnologia més puntera ens ha donat, com una catifa màgica que els permetrà volar, seguir vertiginoses persecucions, creuar boscos tenebrosos, saltar precipicis infinits, travessar encisadors pobles de pescadors, i nedar en un mar d’or empaitats per un enorme drac narcisista.

Ens ho passarem bé, ja veuran ja, si ens ho passarem de bé, en aquest parc d’atraccions, aquesta muntanya russa que ens hem currat per vostès. I no pateixin que no prendran pas mal, que està tot pensat, perfectament calculat, perquè vostès satisfacin amb escreix les ganes de Terra Mitjana que (sabem que) tenen.

Passin, senyors, passin i gaudeixin de l’espectacle del cine.

No Comments

Post a Comment