web analytics
Title Image

The Pact

6

Amb un desenvolupament força inquietant i prou interessant, la pel·lícula explica les anades i vingudes d’una germaneta petita tot buscant la mare de la seva cosina a la casa de la seva difunta mare, que és on se l’ha vist per darrera vegada (la germana gran, vull dir)… M’he fet un embolic, ho sé. Tant se val.

Tot i que la casa no és gens gran, l’escenari dóna prou joc, i, a mesura que avancen les indagacions de la guapa noieta (encisadora la Caity Lotz), aquesta es veurà obligada a contactar amb un policia, primer, i una mèdium desprès, que posaran el seu granet de sorra a una trama que es recargola sobre ella mateixa amb una solvència admirable. El secret que amaga la casa i la raó per la qual la darrera està infestada d’espectres seguirà completament indesxifrable fins ben bé el final de la cinta. Quan, finalment, es descobreix el temible secret que amaga la residència, et quedes així com amb una gran cara de gran gilipolles, preguntant-te què collons t’has perdut, o si se t’estan rient a la cara.

Però, bé, tenim una casa encantada com a epicentre de l’acció, desaparicions, poltergueists i fantasmes que, juntament amb una imatge prou acurada i una deriva argumental sostinguda i punyent, fan d’aquest film un producte ben presentat i entretingut. Se li perdona el, al meu parer, desfasadíssim gir final. O no, ja direu.

No Comments

Post a Comment