web analytics
Title Image

The Seasoning House

6

Entrem en el context de la guerra i la depravació humana agafant cos i forma sota aquest escenari. Homes convertits en monstres, parapetats en la por i l’odi. Llops matant llops. I també estan els carronyaires, aquests voltors sense escrúpols capaços de treure profit del caos i la desolació que la guerra deixa, com una estela que puntualitza el seu camí.

El patró d’aquest improvisat bordell, The Seasoning House, on exploten sexualment civils capturats durant la batalla, vol saber si pot confiar en el grup de noies que acaba de ‘reclutar’, així com elles, diu, poden confiar en ell. Com per donar pes (que no resposta) al seu dilema, va i secciona la jugular d’una d’elles davant l’estupefacció de la resta. Així sí, eh? Així anem bé, eh, cap de trons?

En aquesta línia de sang i brutalitat discorre la resta d’aquesta pel·lícula on, en un moment donat, els llops són delmats per una de les ovelles, innocent però homicida, qüasi sense voler-ho, mentre els llops se segueixen matant entre ells.

Deixant de banda els detalls que grinyolen, la història és prou interessant, fosca, bruta i aclaparadora com per mantenir la nostra atenció, ni que sigui per saber fins on arribarà l’avisada ovelleta abans de que se la mengin els llops.

No Comments

Post a Comment