web analytics
 

They Nest

3

Escarabat de cuina, a.k.a. panerola, panderola, paparola, ballarola, corredora, cuca molla, cuca panera, cuca panissera, cuca patxa, cucaratxa, curiana, escarabatera, escarabatina, escarabatol, escarabita, escarabitxa, escarabonita, escarabotina, escarabató, panera, panissera, papa panera o papa xinxera (Gràcies Viquipèdia. Em veia repetint ‘escarabat de cuina’ tota la ressenya).

Diuen que les paneroles sobreviurien l’holocaust nuclear. És veu que toleren més de 6,000 rads. L’home no n’aguanta ni cinc-cents. Bé, no? La panderola pot aguantar ben bé 10 dies sense cap. L’home… no tant. Millor?

Les paparoles tenen la capacitat d’injectar verí paralitzant. Entre les presses de la ballarola hi trobem indefectiblement (però només com a últim recurs) l’ésser humà. La mossegada d’una d’aquestes bestioles estaborneix, la d’un centenar mata.

La corredora ataca en grups compactes. La colònia es mou com una cruixent catifa d’artròpodes que només aspira a pujar-te a sobre. Un cop reduïda la pressa, la cuca molla reina col·loca els ous dins l’estomac. L’hoste esdevindrà l’àpat principal de les carnívores larves d’escarabatera.

L’escarabitxa (aquest mola) pot evolucionar (?) de forma espontània, sobretot si les larves creixen dins un cavall. Pertinentment, per tal de fer un xic més interessant el metratge (Fail!), la panissera pot desenvolupar ales i sobrevolar el cel com un eixam mortal.

La papa xinxera que vola no ho farà sota la pluja doncs la pel·lícula s’hagués acabat massa aviat.

L’Ellory Elkayem va consagrar la seva curta (a Déu gràcies) carrera com a director, primer, a les escarabotines assassines. Desprès vingueren les aranyes assassines (Arac Attack). Ja per acabar, els zombies, d’això, assassins (Return of the Living Dead: Rave to the Grave, Return of the Living Dead: Necropolis). El noi, decididament, tenia un problema amb les persones. I amb les pel·lícules.

Tags:
No Comments

Post a Comment