web analytics
Title Image

Trouble Every Day

7

Alguna vegada abans hem comentat que el cine francès entès així, a l’engròs, quan es tracta de fer pel·lícules d’horror, es gasta molta (però que molta) mala llet. Si sou dels que vareu girar el cap afligits per la lenta i tendenciosa violació de l’Àlex (Monica Bellucci) a Irréversible, trasbalsats per l’abundància de sang de À l’Interieur o indignats per la brutalitat explícita de Martyrs, no cal que engalteu Trouble Every Day: no sortireu ben parats.

Per la resta, els que teniu, com nosaltres, l’estómac a proba de bombes (i sang), aquest sensacional thriller, lent i metòdic, esquiu i reflexiu en quant a argument, amb una exposició dels fets més que notable i excel·lents actuacions, pot resultar tota una troballa.

Vaig llegir no sé on que el film va ser durament reprès i rebutjat per la crítica en conjunt per lo grotesc d’algunes seqüències. Parlaven d’explotació depravada i gratuïta de la sang. Més aviat el contrari: en aquesta pel·lícula (que no en d’altres), la cruesa del que s’explica i la seva representació és completament pertinent i necessaria per entendre lo extraordinàriament dramàtic de la situació i les terribles pulsacions que pateixen els protagonistes. Mireu-la, va, i que la sang no se us entravessi.

No Comments

Post a Comment