web analytics
Tucker and Dale vs Evil
mirem pel·lícules. bevem cervesa. parlem de cinema. bevem més cervesa. mirem més pel·lícules
cinema, pel·lícules, terror, ciència-ficció, sci-fi, horror, cine, fantasia
23963
post-template-default,single,single-post,postid-23963,single-format-standard,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Title Image

Tucker and Dale vs Evil

6

És per tots conegut que el grup prototípic de joves americans universitaris, benestants, guapos i atlètics, acampats al bell mig del bosc i fent, d’això, el que fan els joves benestants, guapos i atlètics al bosc, són víctimes recurrents de garrulos tarats de poble que, no tenint més entreteniment ni distracció, es dediquen a molestar, empaitar, sacrificar i/o esquarterar els primers amb notable convenciment i delit.

Aquesta divertida comèdia, guanyadora del premi a la millor pel·lícula al Festival de Sitges 2010 (entre d’altres), juga amb aquesta idea, tan explotada al cine de terror americà dels 80’s i endavant, per crear la seva pròpia història. Aquí ningú no vol matar a ningú (al principi, com a mínim), però tots van caient com mosques, víctimes de la por desenfrenada i els prejudicis inherents a la premissa anterior.

Llàstima que, cap al final de la cinta, s’hagi volgut buscar un rerefons conceptual per explicar el que havia estat passant. De veritat que no calia: ja ens ho creiem que el poc seny i la por irracional puguin matar alegre i vistosament!

No Comments

Post a Comment