web analytics
Title Image

Uno Sceriffo Extraterrestre… Poco Extra e Molto Terrestre

Uno Sceriffo Extraterrestre… Poco Extra e Molto Terrestre

Al llarg de la història el cinema, seguint la tradició dels duos de pallassos, ha tingut multitud de parelles còmiques. Stan Laurel i Oliver Hardy, Gene Wilder i Richard Pryor. R2D2 i C3PO.

Bud Spencer i Terence Hill.

Malauradament, el treball i la vida en comú acostuma a cremar les relacions, de manera que tard o d’hora la majoria de duos cinematogràfics acaben barallats i/o amb carreres separades. En el cas de la parella italiana, les pel·lícules comunes es van anar intercalant de manera constant amb d’altres on un o altre apareixien de manera individual, tot i que fent exactament el mateix tipus de personatge. En aquestes ocasions, sobretot en el cas del gegant barbut, on la falta del contrapunt li deixa al descobert totes les mancances, el resultat és tebi i oblidable.

Costa molt trobar algun punt memorable, fins i tot rellevant, a Uno Sceriffo Extraterrestre. Intents infructuosos d’arrencar un lligam creïble entre el xèrif i el nen extraterrestre, alguna plantofada repartida lànguidament i l’esperança que acabi ràpid per així poder passar a alguna altra cosa.

Tags:
No Comments

Post a Comment