web analytics
Vase de Noces
mirem pel·lícules. bevem cervesa. parlem de cinema. bevem més cervesa. mirem més pel·lícules
cinema, pel·lícules, terror, ciència-ficció, sci-fi, horror, cine, fantasia
33817
post-template-default,single,single-post,postid-33817,single-format-standard,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Title Image

Vase de Noces

5

Una de les motivacions més grans que tinc a l’hora de buscar i triar pel·lícules per veure és poder trobar alguna cosa que mai abans hagi vist. És així que de tant en tant em trobo veient japonesos en pijames divertits tocant tites de querubí a la paret per rebre regals a l’atzar, cowboys nans muntant ponies i trobant-se pingüins en una barberia on hi canta un cor de barbuts, versions comunistes d’en Godzilla filmades per directors segrestats o grangers enamorant-se de truges de bon beure i millor enllitar.

Sí. Avui us parlaré de Vase de Noces. una pel·lícula romàntica. Els americans no en diuen Vase de Noces, sinó The Pig Fucking Movie. Sí, sí. The Pig Fucking Movie. I no es tracta d’un títol al·legòric. The Pig Fucking Movie. Voleu que parlem d’una pel·lícula sobre cardar amb truges? Apavingasomhitots!

Compte que el Racó d’avui baixa amb espòilers d’una pel·lícula que mai mirareu. Òjut! Un granger avorrit, que entre d’altres ocupacions té l’afició de posar caps de nina als coloms, s’enamora bojament (bojament) d’una truja, fins el punt de follar-se-la sense miraments i sense escrúpols i sense càmera i deixar-la embarassada i deixar-la ben plena i ben prenyada. Els híbrids que neixen d’aquesta unió contranatura (perquè si són fills d’un granger i d’una truja han de ser híbrids) resulten ser estimats pel granger com fills seus que són i intenta pujar-los el millor que pot. Ensenyar-los del numbru i de la lletra. Però resulta que els porcs li surten desagraïts i s’estimen més a la mare que no pas a ell. Em veure això els penja i la mare, desesperada, se suïcida. Després de llargs minuts d’imatges de porquets penjats i de porquets en formol i de pare menjant-se els seus propis excrements durant vint llargs minuts vint, el granger busca també una corda. No li retrec. Jo també ho hauria fet.

Vuitanta minuts d’art i assaig dels setanta poden amb mi. No sé ni tan sols quin gènere assignar-hi, menys encara després de veure el més estrany de tot plegat… és belga! Us ho creieu? La puta pel·lícula és belga!
Vés que no sigui un documental…

Tags:
No Comments

Post a Comment