web analytics
Title Image

We Need to Talk About Kevin

8

Una dona destrossada, interpretada magistralment per la Tilda Swinton, prova de refer-se d’una forta patacada, mentre rememora la seva vida i com els esdeveniments l’han portat fins aquesta situació terrible. Entretant, els seus veïns i coneguts la menyspreen obertament, com si d’un monstre digne de temor i malfiança es tractés.

En forma de flashbacks, i a través d’una fotografia impressionant, se’ns desvetlla la història d’aquesta mare que, ja de bon principi, detecta que alguna cosa no rutlla del tot bé amb el seu fillet, en Kevin. Al principi, es convenç de que l’odi visceral que el petit Kevin processa contra ella és només culpa de la seva ineptitud com a mare. Sigui dit de pas, també excel·lent aquest petit actor: no sé com s’ho deuen haver fet perquè el nen adopti aquest posat, aquesta mirada tan decididament pertorbadora, però bravo!

Els anys van passant, i les putadetes per part del fill se segueixen succeint. Ella és la principal víctima de la naturalesa cruel i manipuladora d’un Kevin ja adolescent, i la única que percep, cada cop més clarament, que el nano no roda rodó. Però també és mare i, com a tal, no vol veure, no pot creure el que finalment li explotarà a les mans, amb una contundència aclaparadora. Potser sí que haurien d’haver parlat llarg i pausat sobre (i amb) en Kevin.

No Comments

Post a Comment