web analytics
World’s End
mirem pel·lícules. bevem cervesa. parlem de cinema. bevem més cervesa. mirem més pel·lícules
cinema, pel·lícules, terror, ciència-ficció, sci-fi, horror, cine, fantasia
24297
post-template-default,single,single-post,postid-24297,single-format-standard,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Title Image

World’s End

9

L’Edgar Wright i un Simon Pegg completament on fire tornen a produir una comèdia absolutament delirant, d’aquelles capaces de fer-te riure fins afluixar-te el lacrimal molt i molt fort. I mira que en saben aquests dos de fer riure a través de la pantalla! Nou anys ja fa que aquest parell parodiaven el gènere zombie a Shaun of the Dead, entre pintes de birra i repartint llenya amb un pal de criquet. Sis des de que, amb Hot Fuzz, ho tornessin a fer, fixant-se aquest cop en les pel·lícules policíaques. Ara arremeten contra els extraterrestres… Però això comença més cap a la meitat de la cinta. Abans, molt abans, ja t’hauràs partit la caixa a base de bé, amb la singular posada en escena, espatarrant des de la primera paraula i fins la (primera) baralla al bar (dels dotze que veurem).

I, on hi ha un bar (o dotze), hi ha cervesa, molta cervesa. I, on hi ha molta cervesa, hi han borratxos. I, si hi han borratxos, hi poden haver hòsties. I, si es reparteixen hòsties (i de quina manera tu!), hi ha sang, molta sang (blava). I, on hi ha… Mireu-la, va. De res.

No Comments

Post a Comment